Joelsbo Divine

Joelsbo Divine

 

Är sin mamma, Dorisses sista avkomma.

En speciell dam med mycket vilja.

Visad på Treårsest 2014 och fick dubbelutmärkelse. Läs kritiken

Joelsbo Divine

född 2011

svart

e. Joelsbo Coulthard RW 116 sv, f. 2000

u. Dorisse RP 1007H fux, f. 1988

ue. Ceylon 454

 

Treårstest 2014:

Gångartsutmärkelse 55 p och Hopputmärkelse 55 p

Guld och klassvinnare på internationella welsh utställningen, Wilhemsborg Danmark 2015

Senior champion, Wilhemsborg Danmark 2015

Reserv overall champion Welsh partbred, Wilhemsborg Danmark 2015

Guld och klassvinnare, Riks 2015

Senior champion, Riks 2015

Overall champion Welsh partbred, Riks 2015

Jenny rider Divine och de tränar på bra ihop, Divine har utvecklats mycket under sommarn. Det ska bli spännande och följa Divines fortsatta utveckling.

Under 2015 har Divine fått vara med om mycket. Hennes år började som vilken 4 åring som vanligt, ridits och fått lära sig nya saker. Pay and jumps har hoppats och hon har gjort detta med bravur!

Under Augusti månad tog Joelsbo stuteri sikte på den internationella utställningen i Danmark. Efter mycket förbereleser var äntligen dagen kommen, nu väntade en lång resa över brorar och hav. Divine skötte sig bra på vägen dit och väl framme i Wilhemsborg fick man för första gången sova borta. Till utställningen visade Divine sin syggaste sida och ögonen drogs till henne, hon blev klassvinnare. Och senare blev hon utseed till Senior champion och Reserv overall champion Welsh partbred. Med dessa titlar med oss i bagaget började en lång resa hem. Efter en lite mer normal period med ridning och vila var det dags att beträda utställningsringen igen, Welsh RIks skulle gå av staplen. Divine och Aztha fick åka med, Divine blev här

Klassvinnare och senare även Senior champion och Overall champion Welsh partbred.

 

Divine blev utagen till Året ponny 2015 det var en ära och en sån känsla att få gå i ringen bland ett mycket starkt motstånd.

 

Vi avlsutade detta utsällnings år i Tidaholm på Jubleums utställningen där den poängraden 109998 ledde till klassvinnare och BIR! Jenny red även Engelsk ridklass med mycket god kritik. Nu på hösten fortsätter träningen och några pay and jumps är inplanerade, vi hoppas även en pay and ride dyker upp.

 

2016 visades Divine på RIKS i Hofsta. Blev klassvinnare med guld, samt Senior Champion och BIR.